iværksætterselskaber - what to do?

Skal de lukkes eller omdannes til ApSOpdateret den 8. januar 2021


Det er jo det helt store spørgsmål. Uanset hvad, så skal du tage en beslutning senest i 2021. Først hed deadline medio april 2021, men dette er nu udsat, så den nye frist for omregistrering er den 15. oktober 2021. Dette hænger blandt andet sammen den verdensomspændende Corona-pandemi.


Hvad er dine muligheder så?

Det er faktisk ret enkelt: Omdan dit IVS til et ApS: Dette kræver en bunden kapital på 40.000 kr., og er klart den bedste løsning, hvis du har seriøse planer om at gå videre med din forretning.

Vi hjælper dig gerne med omdannelsen, og vores priser herfor starter fra omkring 6.000 kr. ekskl. moms.


Luk dit IVS med betalingserklæring:

Har du ikke brugt dit IVS eller ønsker du ikke at gå videre med det, så kan en lukning med betalingserklæring - en såkaldt §216 - være det helt rigtige.

Det kræver, at der ingen gæld er i selskabet, og det er en længere varig proces, som godt kan strække sig over 3-5 måneder.

Dette hjælper vi naturligvis også meget gerne med, og vores priser herfor starter fra 2.500 kr. ekskl. moms.


Benyt dig af en af vores konkurspakker:

Er dit IVS stærkt gældspræget, og står det ikke til at redde? Så benyt dig trygt af vores "konkurspakke", hvor vi overtager dit gamle selskab, og gerne hjælper dig videre med et nyt. På den måde er du hurtigt i gang igen og undgår en eventuel konkurskarantæne samt slagsmålet med gamle kreditorer, besøg i retten m.m.


Læs mere om denne mulighed her.

Ét er i hvert fald sikkert; hvis ikke du gør noget inden fristen, så tvangslukkes dit IVS, og du kommer dermed til at stå i Erhvervsstyrelsens register med et tvangsopløst selskab. Dette kan få stor betydning, når/hvis du igen vil i gang med at drive selvstændig virksomhed.